PRAATCAFE FONTEINTJE
HOME

FEESTZAAL

VERGADERZAAL

ACTIVITEITEN

OPENINGSUREN

PICS

CONTACT

Welkom in het virtuele ’t Fonteintje

’t Fonteintje – in de volksmond ook wel de Fonne  genoemd - is nog een typisch bruin cafeetje waar een goeie pint, een leuke babbel, leute en plezier centraal staan.  Zowel jong als oud vinden hun weg naar De Fonne,  een echt praatcafé waar muziek enkel op de achtergrond zijn dienst doet.

Een veel aangesneden onderwerp is voetbal, wij proberen dan ook zoveel mogelijk nationale en internationale matchen uit te zenden.  Ook andere belangrijke sportmanifestaties kunnen bekeken worden met een frisse pint en de nodige discussies uiteraard.

En natuurlijk is er de eigen caféploeg FC ’t Fonteintje die elk weekend thuis of op verplaatsing de velden onveilig maakt. Ze zorgen voor heel wat ambiance in de café.

De voetbalploeg is één van de verenigingen die hun weg vinden in ’t Fonteintje. Regelmatig zijn er vergaderingen van onder andere het wijkcomité D’oude Plaetse en Wielerclub Sport na Arbeid en komen veel verenigingen een pintje drinken na de inspanning en natuurlijk gebruiken ze de zaal graag voor tal van evenementen. En natuurlijk is  er de Chiro en KAJ, graag geziene jeugdbewegingen,  die de zaterdagavond graag blijven plakken…

Veel meer gaan we hier  niet vertellen maar kan je zelf ontdekken bij een frisse pint.

in ’t Fonteintje natuurlijk!

WELKOM

Kristof, Louise, Lilly-May en Finlay